English

Demo Days Fijnaart organic

13 september - 15 oktober Fijnaart

U bent van harte welkom bij onze demo van Rijk Zwaan-rassen voor organic teelt. Deze valt samen met de velddemo in Fijnaart van 13 september t/m 15 oktober 2021. 

Specialiteiten in opkomst
Highlight voor biologische teelt is Hestan RZ, een wortel van het nantustype, die erg uniform is op lengte. In het oog springt ook Monty RZ. Deze rode biet heeft een hoge brix-waarde, een hoog betaninegehalte en is sterk tegen bladziektes. Doordat hij langer doorgroeit is ook de opbrengst hoog.

In de demo zijn verder veel specialiteiten in opkomst te zien, zoals de sterke en smakelijke groene en rode little gem Rianxo RZ en Cardaine RZ. Steeds meer biologische telers kiezen voor de bleekselderij Kelvin RZ omdat hij bestand is tegen bladvlekkenziekte en sterk tegen schot.
Hoogtepunten zijn er ook in het koolassortiment. Het is sterk uitgebreid, met toppers als de betrouwbare bloemkool Arienzo RZ, broccoli Larsson RZ met een lange houdbaarheid en witte kool Congama RZ. Ook de paarse bloemkool Lavender RZ is geschikt voor organic teelt. Bijzonder in het saladeschap is CabbisiTM, een handzame, smakelijke spitskool.

Herkenbaar logo
De rassen geschikt voor biologische teelt zijn duidelijk herkenbaar in het veld aan het vlinder- of nct-logo. Overbodig te zeggen dat onze rassen voor dit segment een brede resistentie hebben tegen onder meer meeldauw en bladluis en een grote natuurlijke weerstand.

Rijk Zwaan app
Ons boekje geeft een handig overzicht en biedt ruimte om uw ervaringen op te schrijven. Doet u dat liever digitaal? Dat kan met de Rijk Zwaan app die u eenvoudig kunt downloaden met de QR-code op pagina 4. Zodra u het Global Field E-vent 2021  heeft geselecteerd, logt u in of registreert u zich en vervolgens heeft u ook op deze manier een praktisch overzicht.

Veiligheid voorop
Als bezoeker van de demo kunt u ervan uitgaan dat alle benodigde maatregelen worden getroffen voor een Covidproof en geslaagd bezoek. We ontvangen alleen kleine gezelschappen, wat niet alleen veiliger is, maar ook zorgt voor persoonlijke aandacht voor uw programma en uw wensen. 

We begroeten u graag voor een inspirerend bezoek.